Informati despre livrare

Modalitatea de transport preferata si recomandata de catre www.jucariierotice.net este Posta Romana avand ca argumente pretul mult inferior fata de celelalte firme de curierat si garantia ridicata a livrarii marfurilor in conditii bune.

Livrarea este gratuita prin Posta Romana pentru comenzi mai mari de 200 RON.  Pentru comenzile mai mici de 200 RON costul de livrare prin Posta Romana este de 10 lei.

Prin Curierat Rapid livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 500 RON, iar pentru comenzi mai mici de 500 RON costul de livrare este calculat in functie de firma care efectueaza transportul.

Livrarea se face prin sistem ramburs. Datorita faptului ca serviciile Companiei Nationale Posta Romana nu au ajuns la o fluidizare perfecta, este posibil ca avizul de instiintare ca ati primit un colet sa nu ajunga la dumneavoastra. In acest caz , va rugam sa mergeti in termen de 4 zile lucratoare la oficiul postal ce apartine de adresa furnizata de catre dumneavoastra. Toate coletele confirmate de operatorul site-ului nostru sunt expediate 100%.

Pachetul este discret, iar ambalarea se face in conditii de igiena maxima in cutii ce nu dezvaluie continutul.
Daca doriti o livrare mai rapida, sau vreti sa primiti coletul la o alta adresa (de ex. la servici) se poate alege curieratul rapid. Pentru curierat rapid nu este necesar ca adresa furnizata sa coincida cu cea din buletin si se va achita in plus o taxa de expediere comunicata in momentul comenzii. Veti fi contactat telefonic de catre operatorii nostri pentru detalii despre livrare.

Produsele aflate in stoc in momentul cumpararii vor ajunge in 1-5 zile prin curierat rapid sau prin posta.
Nu exista limita minima pentru a face comanda! Garantam confidentialitatea datelor. Nu incurajam spam-ul, iar adresa dumneavoastra de e-mail si datele personale fac obiectul relatiei pe care o aveti cu site-ul www.jucariierotice.net. Preturile au inclus TVA.